Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
1.Slide-Product BAWCH-S Series 2.Slide-product BAWCH-M Series 3.Slide-Product BAWCH-L Series 4.Slide-Product BRAC Series 5.Slide-Product BWWC Series 6.Slide-Product BRT CH Series 7.Slide BCU (W) Series 8.Slide-Product GEO Series 9.Slide-Product AHU Series

Η Εταιρεία

Η εταιρεία “BCOOL ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΕΠΕ” είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη Ελληνική Μονάδα Παραγωγής Συστημάτων Κλιματισμού και Βιομηχανικής Ψύξης, υψηλής ποιότητας και τεχνολογικής υπεροχής.

Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και εμπειρία 30 και πλέον ετών των ιδρυτών της σε Έρευνα και Ανάπτυξη, Σχεδιασμό, Κατασκευή και Τεχνική Υποστήριξη Μηχανημάτων Κλιματισμού και Βιομηχανικής Ψύξης, η εταιρεία σχεδιάζει και παράγει μία εκτεταμένη σειρά καινοτόμων προϊόντων και συστημάτων, φιλικών προς το περιβάλλον, με γνώμονα τη βέλτιστη διαχείριση και εξοικονόμηση ενέργειας. Η εταιρεία διατηρεί στενή συνεργασία με κορυφαίους οίκους του εξωτερικού και εναρμονίζεται με τις διεθνείς τεχνολογικές εξελίξεις.

Στον ενδεικτικό κατάλογο προϊόντων της εταιρείας περιλαμβάνονται Ψυκτικά Συγκροτήματα και Αντλίες Θερμότητας Αέρα-Νερού και Νερού-Νερού, Αντλίες Θερμότητας Υψηλών Θερμοκρασιών, Αυτόνομες ή Διαιρούμενες Κλιματιστικές Μονάδες Αέρα-Αέρα, Γεωθερμικές Αντλίες Θερμότητας, Αερόψυκτες και Υδρόψυκτες Μονάδες Συμπύκνωσης, Close Control Units, Dry Coolers, Κεντρικές Κλιματιστικές Μονάδες Διαχείρισης Αέρα, τερματικές μονάδες τύπου Fan Coil Units, Cassette Units, Αερόθερμα, κλπ, καθώς επίσης και μηχανήματα ειδικού σχεδιασμού για τις ιδιαίτερες απαιτήσεις και ανάγκες κάθε έργου.

Η εταιρεία BCOOL, τηρώντας τη δέσμευσή της να παρέχει ενεργειακά και περιβαλλοντικά αποδοτικά προϊόντα, ενέταξε στην κατασκευή των συστημάτων της την τεχνολογία των συμπιεστών AC και BLDC Inverter. Επιπλέον, σε συμμόρφωση με τους Ευρωπαϊκούς Κανονισμούς για τα φθοριούχα αέρια του θερμοκηπίου (ΕΕ αριθ. 517/2014) και τις απαιτήσεις οικολογικού σχεδιασμού όσον αφορά τους ψύκτες διεργασιών (ΕΕ 2015/1095), η εταιρεία ανέπτυξε την κατασκευή των συστημάτων της χρησιμοποιώντας εναλλακτικά ψυκτικά ρευστά με πολύ χαμηλή τιμή δυναμικού “GWP”, όπως R-290, R-1234yf, R-1234ze, κλπ.

Σημαντικός θεωρείται ο κάθε πελάτης και η κάθε ζήτηση αντιμετωπίζεται εξατομικευμένα, προσδίδοντας έμφαση στις ιδιαιτερότητες κάθε εφαρμογής, με σεβασμό στην υψηλή σχέση αξίας - κόστους των προϊόντων και τελικό στόχο την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη.

Η εταιρεία υποστηρίζει τα προϊόντα της καθ’ όλη τη διαδικασία ενός έργου Κλιματισμού ή Ψύξης. Τόσο στην αρχική φάση του σχεδιασμού σε συνεργασία με τον τεχνικό σύμβουλο - μελετητή, παρέχοντας την σχετική τεχνογνωσία, όσο και κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης του εξοπλισμού στον τόπο του έργου, διασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία του, αλλά και μετά την πώληση με παροχή υπηρεσιών προληπτικής συντήρησης, αποκατάστασης βλαβών και με διαθεσιμότητα ανταλλακτικών.

Η εταιρεία λειτουργεί από τον Ιούλιο του 2014 και έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με τα πρότυπα διαχείρισης συστημάτων ΙSO 9001:2015 και ΙSO 14001:2015. Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας βρίσκονται στην Αττική, στην περιοχή της Μάνδρας. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην Ελληνική και ξένη αγορά, πραγματοποιώντας σημαντικό όγκο εξαγωγών σε χώρες της Βόρειας και Κεντρικής Ευρώπης, στην Κύπρο, σε χώρες των Βαλκανίων και της Αφρικής.

Web design & implementation by Anthony Patrinos
Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer